Ero kemiallisen ankkurin ja laajennusruuvien välillä?

- 2021-07-15-

Kemiallinen ankkuri on uudentyyppinen ankkuri, joka esiintyy laajennusankkurin jälkeen, kiinnitetään erityisellä kemiallisella liimalla, ja ruuvi kiinnitetään betonialustan poraukseen kiinnittimen yhdistelmän aikaansaamiseksi.

Käyttöalue:

â–Erilaisten laitteiden perustuksien kiinnitys; teräs haudattu eri rakennusrakenteisiin; rauta, rautatiet;

â–Verho seinään kiinnitys ankkuri;
â–Kemiallisten laitteiden, putkistojen, mainostaulujen jne. Asennusankkurointi.
â–Vesiensuojelutiloissa, terminaalissa, tiellä, sillassa jne. On erilaisia ​​ankkureita.

tuotteen edut:
â–Sitoutuminen kemiallisia aineita vastaan, jolla on vahva kiinteän lujuuden tunne, muoto on vastaava;
â–Ei paisuntajännitystä, alhaiset alustavaatimukset, voidaan käyttää halkeilevaan betoniin, pienet reunavälit;
â–Tuote on valmistettu lasitiivistepakkauksesta, kemiallinen koostumus ei kosketa ilmakehään, suorituskyky on vakaa ja läpinäkyvä lasi voidaan mitata suoraan visuaalisesti visuaalisesti putkessa, ja lasi (SiO2) jauhetaan asennusprosessin aikana luuna ja sidos on varmempi;
â–Tuotteen sisäputken kovetusaine on myös suljettu lasilla ja sekoitettu perusteellisesti nopeasti, ja asennus on nopeaa ja rakentamisaika säästyy;
â–Erinomainen suorituskyky, happo- ja alkalikestävyys, matala lämpötila, ikääntymisenkestävyys, hyvä lämmönkestävyys, ei virumista, vedenkestävät tahrat kosteassa ympäristössä, hitsausominaisuus, hyvä palonestoaine, hyvä kestävyys.

Laajennuspultti on peitetty ympyrällä, joka on rako tällä ympyrällä, ja seinässä on reikä. Laita laajennuspultti tähän reikään, ja rengasrumpu puristuu irti, kun pultti kiristetään. Tämä tekee pulttikortin reikään. Hanki kiinteä rooli.

Kemialliset pultit ovat vetoa estäviä ja itse pultteja, joiden tartuntavoima ja mekaaninen puristusvoima betonin välillä. Niitä käytetään pääasiassa uusien ja vanhojen rakenteiden liittämiseen. Valmistajia löytyy uudesta ja vanhasta rakenteesta. Valmistajan toimittamien tietojen aikana se on erilainen kuin eri valmistajien tuottama kemiallinen liima. Siksi myös liimauskyky on erilainen. Yleisimmin käytetty saksalainen Huifish-ankkuri ja Taiwan Guantou, Anhui Huainan-ankkureiden ja kemiallisten pulttien valmistajien valmistamat kemialliset pultit ovat yksi takaosan upotetuista osista, ja niitä käytetään hautaamisessa tai rakentamisen jälkeisessä projektissa.

Ero kemiallisten pulttien ja laajentuvien pulttien välillä on, että ensimmäisessä ei ole jännitystä, jälkimmäisessä on jännitystä, jälkimmäisessä syntyy jännityskonsentraatiota betoniin, mikä lisää huomattavasti vaurioitumismahdollisuuksia eikä rakenne ole turvallinen. Joten nyt se on pohjimmiltaan verhoseinän suunnittelussa ja jos laajennuspultti on vahvistettu, jos haluat tarkistaa.